With the largest selection on the market, ROUNDO is the leading manufacturer of section bending machines. We produce over 20 different standard sizes, covering section modulus range from 14 to 11.000 cm3. Our machines are readily adapted to handle a variety of bending jobs. The larger models are also optimized for bending beams the hard-way. Both lower rolls are independently hydraulically adjustable, which provide maximum versatility plus the ability to pre-bend both ends. Guide rolls adjustable in all three directions enable additional versatility.
CNC controls and a wide range of options are available for all models.
All ROUNDO section bending machines offer:

Three-roll drive to minimize the risk of slipping.
Hydraulic drive with infinitely variable speed control except for the smallest machines.
Hydraulic adjustment of the lower roll.
Standard rolls for flat bars, angle bars, T-bars and square bars.

 

Máy uốn thép hình ROUNDO

TAIWAN COMBITECH - công ty chuyên phân phối Máy uốn thép hình ROUNDO uy tín hàng đầu

Vì sao nên chọn Taiwan Combitech

  • Tư vấn công nghệ.
  • Sản phẩm chất lượng.
  • Dịch vụ chu đáo.
  • Kinh nghiệm


Với kinh nghiệm hơn 30 năm trong ngành máy công cụ và hơn 20 năm xuất khẩu các sản phẩm đến các quốc gia trên thế giới, trong đó có Việt Nam, Taiwan Combitech Co.,ltd cung ứng cho khách hàng những sản phẩm chất lượng cao cùng dịch vụ hậu mãi chu đáo với giá chính thức từ nhà sản xuất.

Để đảm bảo chất lượng của tất cả các sản phẩm cung cấp, chúng tôi xây dựng đội ngũ kỹ sư (inspection team) kiểm tra gắt gao các sản phẩm trước khi xuất khẩu.

Đội ngũ kỹ thuật tại Việt Nam được đào tạo thường xuyên bởi các chuyên gia đến từ Đài Loan nhằm cung ứng cho khách hàng những dịch vụ kỹ thuật sau bán hàng một cách hiệu quả và nhanh chóng nhất. Bộ phận bảo trì đảm bảo việc kiểm tra thường xuyên các sản phẩm đã lắp đặt, hỗ trợ cho người sử dụng trong thao tác và bảo trì thiết bị.


Tags: ROUNDO SECTION ROLLS; ROUNDO PROFILE BENDING ROLLS; ROUNDO PLATE ROLLS; STRAIGHTERNING MACHINE; FLANGING MACHINE; MÁY UỐN THÉP HÌNH ROUNDO; MÁY LỐC TÔN ROUNDO